Hoppa till sidans innehåll

derbyx2 för VFAIK på Norrbyliden i lördags

01 SEP 2013 21:56
"That's the beauty of sport. Sometimes you laugh, sometimes you cry" ~ Guardiola
  • Skapad: 01 SEP 2013 21:56

12.oo startade VFAIK p98-01's match mot Norrby. vilket gäng! för det första så säger en 6-2vinst för VFAIK rätt mycket, för det andra så är det rätt trevligt som publik att från åskådarplats se hur roligt de har i laget. jag gissar att hälften av vinsterna kommer från det! att höra hur de peppar varandra, spelar schysst fotboll och skrattar och skojar - det gör iallafall mig glad! :D från målvakt till anfall - alla kämpade för laget, ingen nämnd, ingen glömd. grattis till segern, grabbar! 


15.oo var det dags. division 5-derby. norrby var där för att vinna. och det gjorde dem - med 4-o. för mig handlar derby om blod, svett, tårar. en prestigefylld match man går all in i, ska man förlora ska man göra det med värde. vet faktiskt inte riktigt var fokus låg under matchen, vet bara att rasmus var avstängd & att han fattades, att de hade det lite svettigt med allt jagande och att peter ahlm är en fotbollsspelare med klass (måste vara årgången), synd att han var tvungen att kliva av redan nästan direkt.


men, från att vara tillbakapressade hela första halvlek så såg det lite snyggare ut ett par tio minuter i andra och jag trodde nog kanske att vi skulle närma oss ett resultat i form av oavgjort, ibland tror jag lite fel :D och norrby fick skvätta in 3-0. sen åkte jag hem. ni vet, norrbyklacken började sjunga "ska ni gå hem nu" när jag gick och var sådär allmänt stöddiga:)

eller så var det inte alls det så, för jag tror faktiskt att VFAIK ännu en gång vann publikligan även på bortaplan! & att det var Larsa som frågade om jag var en sådan där typisk medgångssupporter. till matchen mot Romfartuna som vi SKA vinna får vi tagga till lite mer! när man kliver ut på en fotbollsplan ska man kliva ut och visa att man äger den, har jag fel? :) rätta mig gärna - men lite attityd skadar inte:) 


5 Färnbo-sköldar till att p 98-01's #10 fick vara med och sitta på avbytarbänken under A-lagsmatchen. sådant tror jag på! 


4 Färnbo-sköldar till Lindholm, killen gör en bra match! 


3 Färnbo-sköldar till att man aldrig är orolig när Emil P hamnar i en 1-mot-1-situation. 


resten kan ni läsa i Allehanda imorgon :D 

 & sen ses vi på Svedbo på torsdag kl. 18.3o!

 Västerfärnebo - Romfartuna. är ni inte särskilt fotbollsintresserade så kan man iallafall dricka en kopp kaffe och träffa lite folk, dricker ni inte kaffe så finns det varm choklad, festis, dricka, vatten.. inga ursäkter. dags att samla ihop byn & stödja föreningen! :) 
.........................


ps. mix 02-04 förlorade med 5-8 mot Skiljebo borta idag, men som vi spelade fotboll! vi slog där vårt målrekord och nu är vinsten nära :D oss kan ni se spela på Svedbo' kl. 15.oo på söndag. även små stjärnor lyser i mörkret! :) :) 

 

 

 

"It's not the will to win, but the will to prepare to win

that makes the difference" ~ 

Skribent: Anna Roos

Postadress:
Västerfärnebo AIK - Fotboll
Gärdsbovägen 20, Gärdsbovägen 20
73360 Västerfärnebo

Besöksadress:
Svedboäng IP, Svedboäng IP
73360 Västerfärnebo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: fotboll@vasterfarneb...

Se all info