Hoppa till sidans innehåll

VFAIK - ROMFARTUNA

07 SEP 2013 09:05
såg ni Irland - Sverige igår?
  • Skapad: 07 SEP 2013 09:05

"det här är inte sant" tänkte jag när matchen inleddes. man vill inte se två matcher i rad där laget man hejar på gör en undermålig insats. jag blir galet frustrerad och så tänker jag "hur svårt kan det va'?" sverige hade lite problem igår, kan man säga. med rensning av bollar. blev de inte rensade alls, så hamnade de i mitten strax ovanför straffområdet eller på Irlands planhalva där anfallarna inte hade en chans att springa på någon boll. typ lite så som VFAIK spelade i torsdags, alltså:) skillnaden var att sverige sansade sig, började spela fotboll och skapade anfall - och vann med 2-1. 


det fina i det hela är att "vi" får en ny chans idag, mot Skinnskatteberg. det hade inte sverige fått. att Romfartuna vann med 3-0 är gammalt nu. den matchen saknades fler viktiga spelare mer eller mindre hela matchen och jag hoppas det ser annorlunda ut idag. en ny chans att istället för att spela på kontring; bygga upp ett spel och vara smartare än Skinns'berg. "shoot to score, think to win" and so on;) 


men! det finns faktiskt en spelare att lyfta från matchen i torsdags, det ska vi inte glömma. wille abrahamsson; spelsinne, vilja, fart, kontroll & killen är 14 år & gör sin första säsong på 11-manna. hello VFAIK's egen Zlatan. kan säga att hela mitt lag (p02-04)var fascinerade av att han fick spela och "vi är också snart 14!"-tänket snurrade i deras huvuden:) 


min son sade senast idag; tänk att jag kanske får spela fotboll med de som spelar i A-laget nu när jag blir större" och började rabbla namn. om drömmen för våra kids är att fortsätta spela fotboll, då har ni gjort många rätt som förebilder. tack för det!:) 


ur ett bra försvar kommer automatiskt ett bra anfall! #filosofi

Skribent: Anna Roos

Postadress:
Västerfärnebo AIK - Fotboll
Gärdsbovägen 20, Gärdsbovägen 20
73360 Västerfärnebo

Besöksadress:
Svedboäng IP, Svedboäng IP
73360 Västerfärnebo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: fotboll@vasterfarneb...

Se all info