Gideonsberg - VFAIK 0-2

11 AUG 2013 23:42
Jag är en sådan där som alltid vart fascinerad av sport, främst lagsport. Jag analyserar, studerar; wannabe-Sundhage. Men min egen fotbollskarriär gick dock lite sådär, tror jag spelade senast när jag var 12... vänsterfotad. Varenda gång när jag idag ska försöka slå en boll, undrar jag varför jag använder höger. Så, ja. Eller; nej" var min första tanke när Andreas för två år sedan frågade om jag ville bli med som ledare i mix 03-04 (läs: 02-04). Idag anser jag det är bland det bästa jag gjort. Bli involverad i fotboll är lite; "vad gjorde jag innan?", "gjorde jag något alls?".
  • Skapad: 11 AUG 2013 23:42

Självklart taggar man till lite extra när det handlar om viktiga matcher och med en "vi-måste-vinna-inställning" brukar det bli knas - jag är Leksing, vi har ju sett det ett par gånger:) Felpassningar, tappade markeringar. Men. Hah. Inte i fredags. VFAIK visste vad de gjorde. Själv visste jag bara att jag var på Önsta IP för att se en viktig match. Är jag förlåten om jag säger att jag inte hade räknat med ett övertag? 11 taggade spelare som spelar fotboll och vi vinner med 2-0.

Emil P, vilka räddningar! En lugn Ahlm och en styrande Nogge = mittbackar med klass. Glenn, Lindholm - vilket försvarsspel! Alex, Rasmus, Åhman - VILJA. För att inte tala om samarbetet mellan anfallaren Andersson och mittfältets Fahlin(!). Gurra; två mål och en sjuk fart i fötterna. (Hur snabb är du - egentligen? Kom och testa på vår 60 metersbana på Svedbo under träning!:D Du kan ju alltid tävla mot Nogge (jag lovar, jag)...)

För att lyfta 3

Sex fotbollar av fem möjliga: Alexander, Nogge (matchens assister) & Rasmus; Matchens skapare. Matchens lirare! Krigandet av Rasmus, inläggen från Alex och Nogges glöd - hade varit lite spännande att se om Nogge lyckats näta om bollen passats in i mitten till honom när han var vid Gideonsbergs målvakt och gästspelade. Förhoppningsvis tog han inte ut sig helt vid den rusningen, så kanske får vi se det igen:)

Fem fotbollar av fem möjliga: PUBLIKEN! Hallå, hemmalaget har ca fyra (icke) applåderande på läktaren och bortalaget lockar det dubbla gånger tre!

Hörde en viktig pjäs i laget säga ungefär detta tidigare idag; spelar vi såhär kan vi börja plocka poäng nu!". Så, ska vi utveckla det till att ge Bosniska en match på torsdag? 19.oo på Svedboäng, be there!

In it to win it!

Skribent: Anna Roos