En träningsmatch är också en match

05 AUG 2013 13:02
Igår, söndagen den 4/8-13, spelade Västerfärnebo AIK en träningsmatch mot Norberg/Högfors FK på Malmheden IP.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:22

Att som division 5-lag spela en träningsmatch mot ett division 6-lag borde betyda en sak; vinst. Eller i alla fall, hyfsat nära vinst. & eftersom den här matchen förlorades lite på stolpe ut, så kan man väl säga att vi gjorde vad vi skulle? Norberg ligger precis ovanför strecket i 6'an och VFAIK precis nedanför i 5'an, det skiljer alltså i princip en hel division. Ett resultat som förlust med 0-1 skvallrar om att det var rätt jämnt men hur många chanser VFAIK än fick så var det lite "glöm det"-attityd från motståndarna. Om "vi" bara orkade pressa med hela laget..

..eller så var det som Jasmine sade under matchen; bollen verkar kass" :D

IMG_9250  IMG_9254  IMG_9255