Hoppa till sidans innehåll

Dingtuna-VFAIK

25 AUG 2013 13:22
1-3. sådär gör man! när man ska vinna över Dingtuna. vi snackar inte
om något finlir, vi snackar om två lag som krigar för att hålla
sig kvar i division 5. kändes ganska bra att åka hem från Tingsliden
igår och veta att vi är lite starkare, lite smartare & lite bättre..
  • Skapad: 25 AUG 2013 13:22

..med 3 snygga poäng som gjorde att vi drog ifrån med precis det i tabellen! YIHAA! det kan de gott ha. vet inte om det var en uttänkt strategi från coacherna? men att låta Gurra, Mille & Alex snurra på positionerna anfall och högermitt kan ha varit det smartaste draget igår:D Dingtunas försvar blev lite yrsligt och problem uppstår rätt tydligt när Gurra kommer med fart från mitten; där hade han spelat om jag hade fått bestämma!!:) att det börjar bli lite tjatigt när herr Kapten och hans mittmitt-kompanjon gör deras bästa match - igen - kan vi vara överens om, right? come back'en av Mille toppar nog gårddagens match, märks ju inte ens att killen varit borta! 

kunde vi ens haft ett  bättre lag? no offence till er som inte var med, men - "jag tror på mig själv"-tänket hjälpte Alex förbi 5 motståndare för att göra ett viktigt 2 - 1-mål & "give all for your team"-inställningen gjorde att vi vann en viktig  match. hoppas självförtroendet kan plockas med på träningarna i veckan så det är i behåll till matchen på lördag. förra säsongen var Norrby borta den bästa matchen jag såg. då storspelade vår högerback i 90 min, den här säsongen bär han Norrbys färger. är dock rätt säker på att killarna som spelade vänster- respektive högerback igår är lite vassare. jag gör som vanligt; tror på vinst!:D

 


& hörr'ni, vad ni än gör, kom ihåg; byta kassa på ICA i tron om att den bredvid kommer gå snabbare är precis samma sak som att byta skor i halvlek i tron om att de gamla går bättre:)  

..........planera nu in att åka till Norrbyliden den 31/8 kl. 15.oo, derby = fotbollfest = mkt publik = roligt! VI SES DÄR?! :) 

 

 

.........

Skribent: Anna Roos

Postadress:
Västerfärnebo AIK - Fotboll
Gärdsbovägen 20, Gärdsbovägen 20
73360 Västerfärnebo

Besöksadress:
Svedboäng IP, Svedboäng IP
73360 Västerfärnebo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: fotboll@vasterfarneb...

Se all info